Феновете на ЦСКА: Правилният майстор е начело и повредите ще бъдат отстранени


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА: Правилният майстор е начело и повредите ще бъдат отстранени

От червената фенска фракция "Офендърс" излязоха с публикация във "Фейсбук", чрез която призовават феновете на стадион "Българска армия" да дадат нужното време на Стойчо Младенов и неговия екип. Снощи столичният тим направи 1:1 със Славия, като при 1:0 Греъм Кери пропусна дузпа. Това бяха първи загубени точки на "червените" през сезона. Ето какво написаха запалянковците: 

"Приятели, никой не обича да получава голове в последните минути. Никой не обича да му отмъкнат победата от ръцете в самия край. Още по-малко роден победител и перфекционист като Стойчо Младенов. Футболът е игра, в която не винаги логиката надделява. 

Играеш, натискаш, изпускаш и накрая ти вкарват - сценарий, познат на всички фенове по света. Със сигурност някъде по трасето и ти си сгрешил, за да се стигне до там, но грешките са, за да бъдат поправяни. Не е нужно да си тънък футболен познавач, за да проумееш, че отбор не се гради за 5 мача. Няма как да окомплектоваш и сработиш машината за един месец. Нормално е още да скърца тук и там. 

Но бъдете сигурни, че правилният майстор е начело и повредите ще бъдат отстранени. Спомнете си всички позитивни емоции през последните седмици - това е само началото. Време е да повярваме изцяло и да дадем необходимото време на Генерала и щаба му да градят. 

Със сигурност ще има още много пречки по пътя, но според Стойчо, Анатоли, Тошко, Стойко и всички останали армейски сърца, само заедно можем да го извървим докрай. До последен дъх!"

100