Стойчо Младенов: Прекалено много мислим за мача с Рома


FUTBOL-TV

Стойчо Младенов: Прекалено много мислим за мача с Рома

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов очаквано бе много ядосан от равенството на неговия тим като домакин срещу Славия с 1:1.

"Сами им дадохме точката. Изиграхме добър мач, създадохме много положения, но аристократичното държание в края ни изигра лоша шега. В такива моменти трябва да покажем по-голяма класа и концентрация, защото една ситуация като тази ни взе двете точки. Отбор, който търси победата от първата до последната минута, ще я получи, а ние днес не го направихме“, заяви Младенов минути след края на срещата.

Той открои и някои от причините за изпуснатата победа: "При такъв резултат и с човек повече това ни повлия на психиката, а трябваше да продължаваме да атакуваме и да вкараме втори гол“.

"Имахме възможност за втори, трети и четвърти гол, но ни липсваше класа в завършващата фаза на атаката. Показване на самочувствие и класа е с покритие, когато биеш с 2-3 на 0, а ние водехме с крехък резултат и накрая това ни изигра лоша шега. Като не вкараш, ще ти вкарат, това се случи в днешния мач“, заяви още треньорът на "червените“.

"Позитивното беше в многото създадени ситуации, а негативното бе, че не ги реазилизархме. Имахме много нисък процент на ефективност в предни позиции“, допълни той.

Младенов, също така, открои и контузиите, които в лагера на домакините нарастнаха с още две: "Жеферсон и Кайседо получиха контузии и в следващите 24 часа ще видим какво е състоянието им. Контузиите ни попречиха много през сезона. Ще видим какъв ще бъде подходът ни при тази сложна ситуация“.

Младенов коментира и предстоящите мачове от Лигата на конференциите и за Купата на България, които предстоят за неговия отбор: "Няма лесни мачове. Вътрешният шампионат, за Купата, в Европа. Трябва да излизаме за победа срещу всеки съперник на всяка цена и тя да се търси от първата до последната съдийска сверка, а не както се случи днес. Накрая дадохме възможност да ни отнемат двете точки.

"Хубаво ще е да започнем, без да загубим мач. Прекалено много мислим за следващия мач. Ние обаче не знаем с какъв състав ще разполагаме за следващия мач заради контузиите. И днес двама души се контузиха и не знаем дали ще са готови за следващия мач. В следващите 24 часа ще разберем какво е тяхното състояние“, завърши треньорът на ЦСКА.

  Сподели
210