Мъри Стоилов ще стартира с победа, начело на Левски


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов ще стартира с победа, начело на Левски

Локомотив Пловдив - Левски
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 12.09.2021г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Никола Попов


Левски гостува на Локо Пловдив на "Лаута" в любопитен двубой от програмата на 7-ия кръг на родния шампионат. В повечето случаи - този мач противопоставя два отбора, които се борят за челните места в класирането. Този път, случаят не е такъв. Локо е на предпоследната позиция, а малко по-нагоре се намира Левски. До скоро "сините" бяха в доста слаба форма, но сега се очаква тимът да заигра доста по-добре след завръщането на Мъри Стоилов на треньорския пост. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Станимир Стоилов чака с нетърпение официалния си дебют. Той вече води тима, повече от успешно, в две контроли. Новият треньор може да разчита на всички свои футболисти. Вчера специалистът за първи път разполагаше с цялата си група от играчи, които Левски има в наличност. На "Герена" няма контузени и наказани играчи.

Прави впечатление, че Левски има много млад състав, в който личат доста собствени кадри. На практика по-опитни са Ники Михайлов, Драган Михайлович, Иван Горанов и Георги Миланов. Не е изключено те да са титуляри в мача на "Лаута".

"Те (феновете) по-добре и от нас знаят, че без тяхната помощ ние не може да съществуваме. Ние постоянно ги призоваваме да помагат на клуба като идват на мачове, купуват си абонаментни карти и билети за мачовете и така да помагат на отбора, който не е в никак розово финансово състояние. Когато зависи от нас треньорите от спортно-технически аспект, ние ще спасим нещата на терена, но ще трябва да видим как ще работи клубът и как ще бъде във финансово състояние“, заяви Мъри Стоилов.

Локомотив Пловдив си върна играч в дните преди мача. "Черно-белият" тим подписа договор с Йосип Томашевич. Защитникът е един от героите от спечелването на двете Купи и Суперкупата на България.

“Не мога да опиша с думи как се чувствам в момента. Завръщам се в Локомотив, в Пловдив, това е мой втори дом. Тук са ми най-хубавите години в моята кариера на футболист, надявам се да имаме още много запомнящи се мигове. Нямам търпение да играя отново пред публиката на Локомотив", коментира Томашевич.

"Очаква ни труден мач с Левски в неделя. Те сега са с нов треньор и ще са амбицирани да се докажат. Ние ще сме максимално мобилизирани и смятам, че ще се поздравим с победата. Вярвам, че ще зарадваме нашите привърженици", добави той.

Не е изключено той да е титуляр за тима в двубоя срещу Левски. Александър Тунчев също няма особени проблеми и ще опита да се представи добре в двубоя срещу "сините". В медийното пространство се говори, че ако продължи периодът без победа, то Тунчев ще бъде уволнен. Към този етап обаче босът на клуба Христо Крушарски отрича това.

 

ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЛЕВСКИ 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
295