Ботев Пловдив сложи седалки в сектора на агитката


FUTBOL-TV

Ботев Пловдив сложи седалки в сектора на агитката

Ръководството на Ботев Пловдив пусна в продажба билетите за предстоящия мач с Арда от 7-ия кръг наefbet Лига. Това съобщи официалният сайт на "канарчетата". Двубоят между Ботев и Арда е понеделник от 20:30 часа на стадиона в "Коматево".

Цената на билетите за срещата е между 8 и 10 лева.

Ръководството на Ботев също така обяви, че в сектора, в който стои агитката на тима, за да може "Трибуна Юг" да бъде годна за употреба с оглед на последните противоепидемични мерки.

Ето какво написаха от Ботев Пловдив:

Ботев (Пловдив) приема Арда (Кърджали) в среща от 7-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в понеделник от 20:30ч. на "Футболен комплекс Ботев 1912".

Във връзка с последните противоепидемични мерки, за мача с Арда ще се продават ограничен брой билети за централната трибуна и трибуна Юг. От "жълто-черния" Клуб поставиха седалки на Трибуна Юг, за да бъде годна за употреба с оглед новите правила от здравните власти.

Билетите са на обичайните цени: Централна трибуна - 10лв., Трибуна Юг - 8лв., сектор Гости - 8лв. Билетите за Трибуна Юг ще бъдат предоставени на BULTRAS и КПБП, като фенските организации ще публикуват информация за тяхното разпространение.

  Сподели
340