ЦСКА вече е побеждавал Рома, но половината състав вече го няма


FUTBOL-TV

ЦСКА вече е побеждавал Рома, но половината състав вече го няма

Преди по-малко от година ЦСКА победи Рома на националния стадион "Васил Левски". "Армейците" се наложиха с 3:1, но въпреки че не е минало много време, от състава на "армейците" липсват доста фигури.

Липсващите играчи:

Али Соу - Нападателят вкара два от головете за победата над Рома, а малко след това бе трансфериран в Ростов. Това не се прие добре от феновете на ЦСКА, които потърсиха сметка от боса на клуба Гриша Ганчев.

Тиаго - Още един голмайстор в този двубой. Може бе един от най-важните футболисти на ЦСКА в последните години. Плеймейкър, какъвто трудно се намира в родния шампионат. Тиаго беше сърцето и душата в отбора, а ако играта му вървеше - то нямаше кой да победи ЦСКА. За жалост на привържениците - той също бе трансфериран в тима от Саудитска арабия - Ал Хазм.

Юнус Санкаре - Той бе сред титулярите в този мач, но феновете на ЦСКА едва ли ще го запомнят с нещо, като цяло.

Петър Занев - От този сезон носи екипа на Пирин. Занев обаче направи един от най-силните си мачове в своята кариера срещу Рома, но на "Олимпико". Тогава ЦСКА завърши наравно срещу "вълците", като Занев бе може би най-добрият играч в българския тим.

Валентин Антов - Преди броени дни си уреди трансфер в Монца и също няма да е на разположение на треньорския щаб.

Резервите:

Енрике Рафаел - Появи се като резерва и раздвижи още повече играта на тима. Той си остава загадка за феновете у нас, тъй като редуваше силни и слаби мачове. За жалост - в последно време слабите надделяваха и логичното се случи... Неговият договор не бе продължен...

Стефано Белтраме - По-рано през годината, юношата на Ювентус парафира с Маритимо. Е екипа на ЦСКА няма да се запомни с почти нищо.

Треньор:

Бруно Акрапович - Треньорските рокади в ЦСКА нямат край, като пишейки тази статия, се зачудих още колко наставника имаше след него. Самият Акрапович дойде в ЦСКА в разгара на груповата фаза. Той пропусна двубоя в Рим, като тогава "армейците" бяха водени от настоящия треньор на Ботев Враца - Дани Моралес. Акрапович обаче остави следа в тима - като треньорът, побеждавал Рома в София. Впоследствие бе сменен, без основателна причина.

Титулярите:

Густаво Бусато вероятно пак ще е на вратата, а с добрите си игри Юрген Матей се е бетонирал в сърцето на защитата. Георги Йомов, Амос Юга, Жеферсон и Брадли Мазику са останалите титуляри от последния мач между тези два отбора. Всички те са с реални шансове отново да играят срещу Рома от първата минута.

Резервите, които можем отново да видим: Ахмед Ахмедов и Пламен Гълъбов не е изключено отново да се появят от пейката, но това няма как да се случи с Тибо Вион. Последният е използван като резерва в предишния мач, но сега с контузия и със сигурно е аут от сметките на Стойчо Младенов за двубоя с "римляните".

  Сподели
384