Боби Михайлов: Може да не сме готови за Конгрес през октомври! Напрежение няма


FUTBOL-TV

Боби Михайлов: Може да не сме готови за Конгрес през октомври! Напрежение няма

Президентът на БФС Борислав Михайлов остана доволен от победата на България на Грузия в днешната контрола (4:1). Боби Михайлов коментира и днешното решение на съда, за това, че Конгрес ще се състои през октомври.

"Война няма. Това е футболен съюз. Той организира футбола в България. Ние днес научихме за решението. За първи път се случва. Странно е. Съдът да решава. Никой не знае точно. Това не е проблем. Въпросът е да се организира. Много са делегатите. Това не е лека работа.

4 месеца си ходим по всичките дела. Както си трябва. Щом съдът така е решил - ОК. Спазваме сроковете. Такова нещо не се случва често. Един месец не е много време за организирането на Конгрес. Съдът... То не е съдът, а една жена. Тя не се съобразява с проверката на футболния съюз. Няма да оспорваме това нещо. Ще се справиме с този един месец. А може да се справим - може и да не сме говори. Според мен няма нужда от извънреден Конгрес. Извънредна е само пандемията. Конгресът е безсмислен. Догодина има редовен и тогава ще има време. Сега съдът така е решил. Няма напрежение. Да завършим с тази хубава победа. Вие - медиите ще разберете първи кога ще има Конгрес. Може да има и втори и трети", обяви Михайлов.

  Сподели
228