Рома отпусна 1669 билета за феновете на ЦСКА за мача на Олимпико


FUTBOL-TV

Рома отпусна 1669 билета за феновете на ЦСКА за мача на Олимпико

Рома отпусна 1669 билета за фенове на ЦСКА за предстоящия двубой между двата отбора от Лигата на конференциите, който ще се проведе на 16 септември в Рим.

 
Ето съобщението на червените:

"Армейци,

 
Както вече стана ясно, УЕФА разреши отново да има гостуващи фенове в мачовете от европейските турнири. Условието е да се спазват разпоредбите на местното законодателство за капацитет, ковид рестрикции и условия за влизане в страната. Във връзка с предстоящата среща на ЦСКА с Рома на Стадио "Олимпико" на 16 септември, Ви уведомяваме, че домакините са предоставили за червените привърженици следния брой билети:


- 1619 билета за агитката ни в сектор "DISTINTI NORD“ на цена от 14 евро.
- 50 билета първа класа в  сектор “МONTE MARIO" на цена от 35 евро.

ВАЖНО!

Процедурата за придобиване на билет ще бъде ЕДИНСТВЕНО в офисите на администрацията на стадион "Българска Армия". Клубът ни не продава самите билети, а само ще съдейства да бъдат събрани необходимите данни и суми, след което ще получи билетите в PDF формат от Рома и те ще бъдат препратени на имейлите на желаещите да посетят срещата. За съжаление домакините отказаха всякакви други начини за продажба - нито онлайн, нито в хартиен формат."

  Сподели
394