Селекцията в Левски не е приключила, Мъри иска дефанзивен халф


FUTBOL-TV

Селекцията в Левски не е приключила, Мъри иска дефанзивен халф

По всичко изглежда, че с привличането на Драган Михайлович селекцията в Левски ще приключи. “Сините" притежават ограничен бюджет и Станимир Стоилов не иска да го надхвърля. Треньорът обаче иска да подсили още един пост - този на дефанзивния халф, информира "Тема Спорт".

Не е изключено това да остане работа за зимата. На “Герена" имаха набелязан играч - Мартин Райнов. През лятото той си тръгна от “Герена" като свободен агент и премина в израелския Ашдод. Само след 4 мача в новия си тим обаче се стигна до разтрогване на контракта. Веднага след това “сините" го поканиха да се върне в тима. Предложението дойде лично от новия треньор Станимир Стоилов. Двамата дори проведоха среща на стадион “Георги Аспарухов". След ден размисъл обаче Райнов отхвърли офертата и предпочете да потърси отново късмета си в чужбина. 

Левски има нужда от дефанзивен халф, след като още в първия си ден начело на тима Мъри показа вратата на Симеон Славчев. Нежелани от специалиста бяха още Христофор Хубчев и Валери Божинов. Последните двама вече разтрогнаха договорите си с клуба по взаимно съгласие. Това все още не е сторил Славчев. 

  Сподели
232