Стойчо Младенов: Работим по всички трансферни въпроси


FUTBOL-TV

Стойчо Младенов: Работим по всички трансферни въпроси

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите след контролата на "червените" срещу Банско, която тимът спечели с 4:1.  
 
"Завършихме един цикъл с тази контрола. Най-важното е, че всички са здрави. Подобряваме се във всяко едно естество. Крайно недостатъчно е времето контузените да настигнат останалите. Всички се вложиха в този лагер. Това, което бяхме запланували, го изпълнихме. Времето е недостатъчно, за да постигнем това, което искаме на кондиционно ниво. За мен беше важно тези, които идват от контузии, да се изравнят с останалите. На Варела му е необходимо още време. При всяка възможност ще му се дава игрово време", каза Младенов. 

"Работим по всички трансферни въпроси. Много е трудно в такъв момент да привлечеш даден състезател, защото всички добри играчи имат договори.

Вече разговаряхме с Ясен Петров. Георги Йомов и Иван Турицов вече са освободени от лагера на националния отбор, а Калоян Кръстев ще остане на разположение на Петров", призна треньорът на "червените". 

"Впечатленията ми от Карло Мухар са отлични – може да ни даде различна вариативност в средата на терена", завърши Стойчо Младенов. 

130