Бербатов: С Боби Михайлов няма какво да си кажем


FUTBOL-TV

Бербатов: С Боби Михайлов няма какво да си кажем

Звездното трио на България от близкото минало - Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров, дойде на Националния стадион "Васил Левски“, за да изгледа мача на "лъвовете“ с Литва от Група C на Световните квалификации за класиране на Мондиала в Катар през 2022г.

"Мина нашето време. Преди влизахме на стадиона, сега се качваме. Сега се движим по други пътища, но трябва да подкрепим отбора след доброто представяне срещу Италия и сега се надяваме момчетата да се справят добре“.

По повод битката за президентския пост в БФС, в която Бербатов ще се бори срещу Борислав Михайлов, бившият голмайстор на Висшата лига заяви: "Не мисля, че има какво да си казваме, ние ще подкрепяме отбора. Ясно е, че всеки си има негови идеи, така че лицемерие и говорене зад гърба на са ни нужни“.

"Зависи от ситуацията, но винаги има неприятни моменти, заради въпросите ви нещата стават така, че да не си казваме нито едно здравей, но това се случва когато има надпревара за даден пост. Винаги има такива жертви, за съжаление“, каза още Бербатов.

  Сподели
376