Божинов: В процес на размисъл съм! Играе ми се, но може и да спра с футбола


FUTBOL-TV

Божинов: В процес на размисъл съм! Играе ми се, но може и да спра с футбола

Нападателят Валери Божинов изрази съжалението си, че няма да може да работи със Станимир Стоилов в Левски. Вчера опитният футболист и “сините" се разделиха, но въпреки това Валери призна, че е получил уверението на Наско Сираков и Стоилов, че вратите за него в Левски са винаги отворени.

"Дойде най-добрият треньор в България и в историята на Левски. Мотиватор и обединител. Мъри Стоилов е такъв човек. Топ треньор. Жалко, че няма да ме тренира такъв треньор. Усетих енергията между Наско Сираков и Мъри Стоилов. Усетих мириса на футбол. Най-важното е, че двамата не трябва да говорят много, защото с поглед се разбират", заяви Божинов пред "Нова телевизия".

"Имах разговори с г-н Сираков. Предложи ми някои неща. Ако не продължа да играя, бих искал да работя в клуба и да помагам с каквото мога. В процес на размисъл съм. Трябва да сложа и двете неща на кантар и да видя. Хем ми се играе, хем ми се прави това. Двете неща не вървят заедно. Попитах Наско Сираков и Мъри Стоилов дали вратите на Левски са отворени за мен и те ми казаха, че когато искам и реша съм добре дошъл. По хубаво от това няма", добави още той.

  Сподели
236