Пробвайте знак Х за Левски - Берое


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Левски - Берое

Левски - Берое
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 28.08.2021г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Георги Кабаков


Левски приема Берое на "Герена" в среща от предстоящия кръг на родния шампионат. Последната загуба на "сините" принуди треньора Живко Миланов да подаде оставка. В последните дни не спира да се говори за това, че Мъри Стоилов ще се завърне. Все пак, това още не се е случило и Левски ще бъде воден в предстоящия двубой от помощниците на Миланов. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Нов треньор започна работа с мъжкия отбор на Левски. Става дума за най-опитния наставник в школата на клуба – Петър Карачоров, който е начело на юношите до 17 г. Специалистът ще помага на Веселин Минев и Тодор Симов. Именно този тандем в момента е начело на "сините" и ще води отбора в предстоящия домакински мач срещу Берое.

Бранителят на Левски - Христофор Хубчев е възстановен от контузия и ще попадне в групата за домакинството на Берое. Хубчев пропусна срещите с Царско село (3:1) и Ботев Пловдив (1:3), но вече е напълно готов за игра и ще бъде на разположение на временния треньор Тодор Симов.

Младият специалист няма други проблеми с контузени играчи и ще може да заложи на най-доброто, което сметне за двубоя със старозагорци. През седмицата Николай Михайлов и Симеон Славчев пропуснаха част от заниманията, но в последните дни тренират на пълни обороти. Капитанът имаше лек проблем и не участва в тренировката в понеделник, докато халфът, който сега играе като централен защитник, бе с висока температура. Той обаче вече се е възстановил от неразположението си и ще е на линия срещу Берое.

Не е изключено Симеон Славчев да не е титуляр в Левски и да остане на пейката в предстоящия мач с Берое. Славчев демонстрира много слаба форма в последно време. Припомняме, че той си отбеляза автогол в мача с Ботев Пловдив, загубен миналия петък с 1:3 в Коматево, но това беше сред най-минималните му грешки в мача. След двубоя пък Симеон Славчев избухна пред феновете, които го критикуваха за играта му, и дори започна да удря с глава рекламните пана пред агитката. Славчев се готви на 100 процента с тима преди битката с Берое, но това няма да му помогне да бъде титуляр.

Очаква се в средата на защитата срещу "зелените" да бъдат Христос Шелис и Георги Александров.

В лагера на Берое настроението е приповдигнато и всичко това заради Мартин Камбуров. Таранът изравни рекорда на Петър Жеков за най-много отбелязани голове в родния шампионат. Целта му сега е да добави още едно попадение и да излезе еднолично на първо място в класацията за всички времена. Всички в тима се надяват, че Камбуров ще стори това именно срещу Левски - отборът срещу който Камбуров е вкарал най-много голове.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - БЕРОЕ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
660