Освен с ЦСКА, Анисе води преговори и с Левски


FUTBOL-TV

Освен с ЦСКА, Анисе води преговори и с Левски

Левски води преговори с бившия футболист на Лудогорец Анисе Абел. Разговорите с мадагаскареца продължават от две седмици и халфът е дал обещание, че ако не си намери отбор в чужбина, ще акостира на “Герена", информира "Тема Спорт". “Сините" са се съгласили да изчакат окончателен отговор до края на месеца, като Наско Сираков вярва на думата на играча. Причината за изчакването е, че чуждестранен клуб е предложил по-голяма заплата на Анисе и в момента той обмисля офертата. Халфът е бил предложен и на ЦСКА

В момента Левски разполага с най-голям избор в средата на терена. В ролята, която изпълнява мадагаскарецът, на “Герена" опциите са Радослав Цонев, Борислав Цонев, Симеон Славчев, Ивайло Найденов и новото попълнение Георги Миланов. Въпреки това от Левски са категорични, че искат да се възползват от качествата, агресията и опита на халфа. 

Анисе се раздели с Лудогорец, но трябва да плати плати сума на “орлите", когато се обвърже с друг клуб. Играчът, който е откритие на Димитър Димитров-Херо, прекара 7 години в Разград, в които триумфира 7 пъти с титлата на България. Херо привлече мадагаскареца през 2011 година в Черноморец (Бургас). Веднага след края на сезона той премина в ЦСКА, където работи с настоящия треньор на “червените" Стойчо Младенов. Именно това предимство изтъкват от “Армията" и се надяват, че Анисе ще се съгласи отново да играе под ръководството на опитния специалист. 

Халфът е добре познат и с престоя си в Ботев Пловдив, след което премина в Лудогорец. Юношата на Оксер е основна част от националния отбор на Мадагаскар, за който има 17 двубоя и 3 попадения, а отскоро е и капитан на “скакалците". 

  Сподели
315