ЦСКА отново няма да успее срещу Виктория Пилзен


FUTBOL-TV

ЦСКА отново няма да успее срещу Виктория Пилзен

ЦСКА - Виктория Пилзен
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 26.08.2021г.
Час: 20:00 ч.
Съдия: Али Палабъйък (Турция)


ЦСКА приема Виктория Пилзен на националния стадион в среща-реванш от плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите. "Червените" играят добре под ръководството на Стойчо Младенов, но направиха само един слаб мач и той бе в Пилзен. Тогава Виктория се поздрави с успеха - 2:0, макар единият от двата гола да бе от засада. Сега пред "армейците" има доста трудна задача, която според FTV и Futbolbet е невъзможна. Предлагаме на нашите читатели - знак Х.

Защитникът на ЦСКА Мено Кох е претърпя успешна операция и се очаква да се завърне през януари. Това разкри треньорът на "червените“ Стойчо Младенов. "За съжаление загубихме един от основаните си футболисти – Мено Кох до януари“, коментира Младенов. "Операцията е преминала успешно. Надявам се да се възстанови много добре“, добави наставникът на "червените“. ЦСКА привлече тази седмица финландския защитник Томас Лам, който трябва да замени Кох. Все пак, очакванията са, че Лам ще остане на пейката в двубоя срещу тима от Пилзен. Младенов едва ли ще прави множество рокади от първия двубой.

Йоан Баи е другият играч, който е с травма и не е готов за мача. Популярната сръбска лечителка Мариана е успяла да разреши здравословния проблем на халфа на ЦСКА - Йоан Баи, но не и да го възстанови на 100 процента за мача с Виктория Пилзен. Французинът ще бъде готов едва след минимум една седмица.

Един от основните нападатели на Виктория Пилзен Жан-Давид Богел обяви, че иска да напусне клуба няколко дни преди гостуването на ЦСКА в Лигата на конференциите. "Каквото и да се случи, това е последната ми година във Виктория. Искам да си тръгна оттук. Имах много проблеми най-вече с расизма в Чехия и най-вече в социалните мрежи“, обяви Богел.

Футболистът не взе участие в първата среща срещу ЦСКА. От началото на сезона обаче той изигра 9 мача и отбеляза 5 гола, а в изминалия сезон записа 12 гола в 30 мача за Виктория.

"Договорът му изтича през юни 2022 г. Всичко обаче зависи от мача в четвъртък, защото той е важен за финансите в клуба. Вече отхвърлихме няколко изгодни оферти“, каза Петър Бартоничек, който е агент на играча.

Твърди се, че ако Виктория влезе в групите на Лигата на конференциите ще може да си позволи да предложи на играча нов договор с по-високи финанси. "Президентът ми каза, че иска да продължа, но аз отказах!" обаче каза Богел.

Именно Богел вкара решителния гол срещу ТНС в последната минута на мача и изпрати отбора в продължения, а след това се стигна и до двубоя с ЦСКА. Все пак Богел ще е титуляр в двубоя на "Васил Левски".

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ВИКТОРИЯ ПИЛЗЕН 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
469