Предложиха Анисе на ЦСКА, Стойчо Младенов ще има последната дума


FUTBOL-TV

Предложиха Анисе на ЦСКА, Стойчо Младенов ще има последната дума

Мениджъри са предложили Абел Анисе на ЦСКА. В момента халфът е свободен агент, след като напусна Лудогорец след 7 сезона, в които неизменно ставаше шампион. Трансфер обаче ще се случи трудно, защото макар и вече да не е част от "орлите“, в Разград ще чакат сума от новия отбор на капитана на националния тим на Мадагаскар. Такова е било разбирателството между двете страни при разтрогването на договора.

Стойчо Младенов познава отлично качествата на 31-годишния Анисе. Двамата работеха заедно през 2012 година в ЦСКА. Той бе привлечен от Черноморец Бургас през януари, но не игра половин година заради проблеми с контракта му. Той взе участие в злополучните срещи с Мура. След това Анисе си тръгна заради финансовите проблеми на "Армията“ и премина в Ботев Пловдив, а оттам в Лудогорец.

"Червените" имат сериозни проблеми в средата на терена, където реално без алтернатива е Амос Юга, който отгоре на всичко е наказан за реванша с Виктория Пилзен. По принуда като халфове играят левият бек Жеферсон и десният бранител Тибо Вион, които ще започнат срещу чехите утре вечер. Опорен полузащитник е и новото попълнение Жуниор Нзила, който обаче не попада в плановете на Стойчо Младенов.

  Сподели
285