Камбуров: Благодаря на г-н Жеков, той бе вдъхновение за мен


FUTBOL-TV

Камбуров: Благодаря на г-н Жеков, той бе вдъхновение за мен

Мартин Камбуров реализира попадение номер 253 в елита на българския футбол, с което изравни Петър Жеков на върха във вечната ранглиста. Голът се оказа достатъчен за успеха на Берое с 1:0 над Ботев Враца. Вижте какво сподели Камбуров след срещата:

"През цялото време доминирахме. Имаше едни 10 минути след гола, в които дадохме инициативата на Враца. Мо можехме да вкараме още от голове. Разбира се, че се радвам. Преди две години, ако някой ми беше казал, че ще съм с 253 гола, може би нямаше да му повярвам. Аз и на вашите колеги казах, че благодаря на г-н Жеков. За мен това беше вдъхновение. През 2020-та повярвах, че може да се случи. За моя радост - успях", каза Камбуров.

"Надявам се да стигна и до 254 гола. Роднините ми рядко идват. Аз не обичам да ме гледат на живо. Но в случая дойдоха на стадиона. Аз много се радвам за сина ми. А искам да посветя гола на баща ми. Рядко говоря за роднини, но той много се радва. Най-щастливият човек е в този момент. Посвещавам рекордът на баща ми. Най-гордият баща в момента", добави още той.

"Нормално да го има това напрежение. Има голямо очакване към мен и момчетата. Нямам най-ценен гол. Всички са ми важни. Очакванията са големи и понякога се получват пропуски. Но се радвам, че този път успях да вкарам. Имам договор до декември. Моята работа тук е да помагам на отбора да печели точки. След това? Не знам. И ръководството и жена ми не ми дават. Може да се прибера в Пловдив. Не знам. Ще видим. Тепърва ще говорим с ръководството. Декември ще коментираме", добави още Камбуров.

  Сподели
254