Предстоят промени в Левски


FUTBOL-TV

Предстоят промени в Левски

Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев бе гост днес в Актуално студио "Дерби". Там той обяви, че в клуба се готвят промени. Както е известно, след седмица ще с проведе Общо събрание, на което ще бъдат взети редица важни решения, които ще доведат до промяна в ръководството на "сините“.  

"Ако предложението, както е направено, трябва да влезе нов представител в Надзорния съвет. Той ще e представител на Палмс бет. Към момента темата на Общото събрание е какво се случва в последната година, като ще се вземат предвид последните събития, какво ще се случва занапред и кой влиза в Надзорния съвет“, заяви Ганев пред медиите.

„Факт е, че приехме оставката на Живко Миланов. Той беше категоричен в своето решение. Всички бяхме единодушни, не можем да го правим жертва, насила да го държим. Благодарим му всички. Понесе отговорността и негативи, но не е само той виновен. Трябваше да уважим решението му“.

„Нещата си динамични, нека изчакаме няколко дни, надявам се да има развитие скоро. Рано е да даваме по-реална информация. Разговорите почнаха от днес. Наско Сираков ги води преговорите“.

„Не мисля, че такива лични неща бяха били в основата. Състоянието на клуба и какво може да покаже в средносрочна рамка и възможности е основната тема. И каква би била визията на треньора. Не мисля, че фокусът ще са личностни взаимоотношения, а Левски ще е на водещ план. Хората в клуба поставят Левски над личните неща. Наско е силната фигура и е нормално той да води предстоящи разговори"“, заяви Ганев.

  Сподели
129