ЦСКА преодоля Пирин в мач с пропусната дузпа и червен картон (видео)


FUTBOL-TV

ЦСКА преодоля Пирин в мач с пропусната дузпа и червен картон (видео)

ЦСКА победи отбора на Пирин с 1:0 в мач от петия кръг наefbet лига. За гостите започнаха и двама от юношите на клуба Асен Дончев и Християн Петров.

Мачът стартира с подаръци за легендата Димитър Якимов, който през седмицата навърши 80 години. Той получи от играчите на ЦСКА фланелка, картина и букет.

В 15-та минута Яник Вилдсхут опита изстрел към вратата на Пирин, но топката попадна право в ръцете на Петър Петров.

В 28-та минута имаше раздвижване и пред вратата на Густаво Бусато, когато Станислав Манолев навлезе в наказателното поле и шутира, но неуспешно.

Единственото попадение в мача падна в 39-та минута, когато Жорди Кайседо засече с глава топката и от близка дистанция се разписа за 1:0.

В 43-та минута гостите останаха с 10 играчи. Станислав Манолев бе изгонен след като удари в лицето Тибо Вион и получи втори жълт и съответно червен картон. Последва сериозна разправия и меле между двата отбора, а след него Юга се оплака на съдията, че е бил обиждан от Манолев.

Малко след началото на второто полувреме пред ЦСКА имаше възможност за удвояване на резултата. След преглед с ВАР реферът Димитър Димитров отсъди дузпа за игра с ръка на Костов. Кайседо стреля от бялата точка, но Петров спаси.

В 65-та минута Пирин като по чудо не изравни. Дяков изведе Станоев сам срещу вратаря, но халфът стреля от 7-8 метра над напречната греда. Малко преди края в 86-та минута Антон Карачанаков шутира от пряк свободен удар и Густаво Бусато спаси.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
179