Тошко Неделев: Публиката на Ботев беше 12-ия играч


FUTBOL-TV

Тошко Неделев: Публиката на Ботев беше 12-ия играч

Голямата звезда и капитан на Ботев Пловдив - Тодор Неделев спечели приза за Играч на мача срещу Левски. Българският национал сподели, че отборът разполага с нужните качества да постигне целите си.

"Наистина съм много доволен. Най-важното беше да вземе трите точки, надиграхме отбора на Левски. Поздравявам целия отбор за себераздаването. Публиката беше 12-ия играч. Готвим се вече за следващия мач“.

"Да играеш от първата минута е добре, защото е много по-различно. Чувствам се добре, изиграх 60 минути. Надявам се в следващия мач да играя повече“.

"Важно беше да държим топката. Имаме футболисти, с които може да играем футбол. Днес го доказахме, създадохме доста положения за гол. Имаме играчи, с които можем да изпълним целите си и се надявам да го направим“.

"Нормално е всеки отбор който има голяма фенска маса да играе добре у дома. Ако искаме да постигнем нашите цели, трябва и навън да взимаме победи. Трябва да взимаме и точки навън, не само да разчитаме вкъщи“.

"Трябва да играем това, което играхме днес. Можем да победим всеки отбор в България. Трябва да продължим да работим, да слушаме какво ни казва треньора и виждате, че резултатите не закъсняват“, заяви щастливия Неделев след двубоя в ефира на Диема.

  Сподели
165