Ботев Пловдив разгроми Левски в Коматево (видео)


FUTBOL-TV

Ботев Пловдив разгроми Левски в Коматево (видео)

Ботев Пловдив победи Левски с 3:1 при домакинството си в Коматево.

Мачът започна с атаки и към двете врати, като и двата тима имаха своите шансове. В 4-та минута Антоан Бароан обстрелва Николай Михайлов от точката на дузпата, но ударът му мина встрани от вратата.

В 9-ата минута Симеон Славчев стреля опасно с глава, но топката бе спряна от неговия съотборник Мартин Петков по нейния път към вратата на Георги Аргилашки.

В ответната атака Неделев преодоля няколко футболисти, но ударът му бе избит в ъглов удар. След него Реда Рабей проби добре и излезе сам срещу вратаря. Михайлов спаси, но топката стигна до Бароан, който прати топката в мрежата. След преразглеждане обаче стана ясно, че нападателят на домакините е бил в засада и голът не бе зачетен.

В 19-та минута Тодор Неделев стреля от границата на наказателното поле с левия крак, но ударът му в горния десен ъгъл на вратата бе избито от капитана на "сините".

В 28-та минута Георги Миланов стреля от дистанция, но Аргилашки изби в корнер.

В 33-та минута топката стигна до Христос Шелис, но централният защитник направи непростим пропуск след като стреля над вратата от близка дистанция.

Пет минути преди края на полувремето Рабей изведе Бароан зад защитата, но Михайлов затвори пространството за удар и топката излезе в ъглов удар.

В следващата атака Тодор Неделев получи шанс да острелва вратата на гостите от около 30 метра, но ударът му срещна стената на гостите.

В самия край на полувремето Галчев изпусна Па Конате и го фаулира в наказателното поле. Съдията на мача Ивайло Стоянов показа директен червен картон на младия защитник и отсъди 11-метров наказателен удар. Зад топката застана капитана Тодор Неделев, който не сгреши и така даде аванс на своя тим в самия край на първото полувреме.

През втората част двата тима продължиха да играят на високи обороти. В 49-та минута Мартин Петков стреля опасно от границата на наказателното поле. Ударът му с десния крак обаче бе спасен от Аргилашки.

В 65-та минута Симеон Славчев, в опита си да спре Атанас Илиев да играе с глава, вкара топката в собствената си врата за 2:0.

В 75-ата минута след центриране на Тонев, Бароан изпревари Иван Горанов и за трети път порази вратата на Левски.

11 минути преди края на мача Левски получи шанс да изпълни дузпа. Тя бе отсъдена за нарушение на Филип Филипов срещу Здравко Димитров. Зад топката застана Радослав Цонев, който не сгреши и върна един гол за гостите. До края обаче нови попадения не паднаха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
392