Стойчо Младенов: Трябва да покажем различно лице в следващия мач


FUTBOL-TV

Стойчо Младенов: Трябва да покажем различно лице в следващия мач

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори непосредствено след първия плейоф за влизане в групите на турнира Лига на конференциите срещу чешкия Виктория (Пилзен). Армейците отстъпиха с 0:2 като гост в днешния мач.

Реваншът е точно след седмица - на 26 август (четвъртък) от 20:00 часа и ще се играе на Националния стадион "Васил Левски".

"Отдадохме твърде голям респект на съперника. Дадохме преимущество на съперника в първите минути. Допуснахме доста грешки при първия гол. Притеснява ме, че бяхме много мудни с топката и като цяло. Нормално е да има напрежение. Имаме шансовете си в София, защото 2:0 може да се обърне“, започна Младенов.

"Бяхме мудни. Дадохме им доста пространство и закъснявахме в покритието на играчите. Голът на Пилзен е зачетен, така че трябва да извадим изводите и да покажем коренно различен лице в следващия мач“.

"Трябва да сме по-агресивни и да покажем скорост в крайната фаза. Разигравахме много мудно топката. Позволявахме на съперника много пространство и да се прегрупира. И след промяната на схемата не се получиха нещата. Страдаме от липсата на опции от скамейката, имаме повече младежи от опитни играчи на скамейката“, завърши той.

147