Пробвайте знак Х за Ботев Пловдив - Левски


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Ботев Пловдив - Левски

Ботев Пловдив - Левски
Стадион: "Футболен Комплекс Ботев 1912", Пловдив
Дата: 20.08.2021г.
Час: 21:00ч.
Съдия: Ивайло Стоянов


Левски гостува на Ботев Пловдив в Коматево в среща от 5-ия кръг на родния шампионат. "Сините" прекъснаха негативната си серия от три поредни загуби и вече настроението в клуба е малко по-различно. "Канарчетата" пък са доста непостоянни в двубоите си и за това мачът е труден за прогнозиране. Все пак, FTV и Futbolbet предлагат на читателите си да пробват знак - Х.

Радослав Цонев ще е на линия за гостуването на Ботев в Пловдив. Опорният халф тренира на пълни обороти със "сините", които се готвят за визитата на "канарчетата" в петък.

Той се контузи на старта на първенството, когато бе заменен принудително в мача със Славия. На практика Левски има шестима футболисти, които могат да играят на трите позиции в центъра на терена - Миланов, Ради Цонев, Боби Цонев, Марин Петков, Ивайло Найденов и Андриан Краев.

Другият, който имаше проблеми и не участва в двубоя с "царете" - Христофор Хубчев, също се възстановява по план и по всяка вероятност ще бъде на разположение на Живко Миланов за двубоя срещу пловдивчани. Последното ново попълнение на Левски Гъоко Зайков пък вече направи първи тренировки със "сините". Не е изключено и той да е в групата за двубоя с "канарчетата" и дори да дебютира. Разбира се, той едва ли ще е титуляр, но не е изключено да се появи в игра след почивката.

В лагера на Ботев Пловдив има малко проблеми преди двубоя. Двама основни играчи в селекцията на Азрудин Валентич са с проблеми и за под въпрос за мача със "сините".

Па Конате беше с контузия и днес ще мине медицински прегледи, ако лекарският щаб разреши, ще бъде тестван на терена дали е готов за игра. Маркиньос напусна с контузия мача с Ботев Враца и днес той също ще мине физически тест. Така и двамата може да не са на линия за мача срещу Левски.

 

ПРОГНОЗА: БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛЕВСКИ 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
525