Славия с обръщалка срещу Берое (видео)


FUTBOL-TV

Славия с обръщалка срещу Берое (видео)

Берое загуби при гостуването си на Славия в мач от 4 кръг на първенството. "Зелено-белите“ започнаха по-добре срещата и откриха резултата в 6-ата минута чрез Кукула. Тунгара изведе Кукула сам срещу Вуцов и нападателят прати топката в мрежата – 0:1

Домакините изравниха в 38-ата минута чрез Тони Тасев. Тасев падна след съприкосновение със Сако. Реферът първоначално не посочи бялата точка, но след сигнал от ВАР спря играта и отсъди дузпа за домакините. Зад топката застана Тасев, който успя да изравни с удар в средата на вратата – 1:1.

Берое успя отново да излезе напред в резултата в 48-ата минута. Симеон Мечев изпълни хитро пряк свободен удар и изведе Камара в пеналта. Влезлият само три минути преди това халф прати кълбото в мрежата с прецизен удар – 1:2. В следващите минути "зелено-белите“ имаха още две отлични възможности, но не успяха да се разпишат.

Домакините обаче пак изравниха в 58-ата минута след попадение на Кирилов. Калоян Кирилов даде аванс за своя тим в 73-ата минута и белите поведоха за пръв път в срещата – 3:2. Това бе достатъчно за победата на Славия.

 

Снимки: Официален сайт на Берое

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
193