Пирин зарадва феновете си с първа победа (видео)


FUTBOL-TV

Пирин зарадва феновете си с първа победа (видео)

Пирин се наложи над ЦСКА 1948 с 4:1 пред много фенове на "орлетата" на стадиона в Благоевград. Това бе и първи успех за тима за този шампионат. Гостите от София пък продължават да нямат победа през тази кампания.

Срещата започна по отличен начин за домакините, които откриха след около 15 секунди игра. Те веднага отнеха топката, а Красимир Станоев с прекрасен удар матира стража на гостите - 1:0 и може би един от най-бързите голове в историята на родния шампионат.

В средата на полувремето Денислав Ангелов падна в наказателното поле и реферът даде дузпа за ЦСКА 1948. Все пак последва консултация с ВАР и той правилно отмени решението си и показа картон за симулация. 

След половин час игра Манолев получи добър пас, надбяга доста по-младия Лясков и вкара за 2:0. 

В 43-ата минута реферът отново даде дузпа за ЦСКА 1948, този път за игра с ръка на Александър Дюлгеров в наказателното поле. Дори ВАР не отмени решението на съдията, а Чочев вкара и намали резултата.

След почивката обаче играчите на Пирин вкара нови два гола. В 66-ата Антон Карачанаков се разписа с красив удар, а  в самия край Мохамед Брахими оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
353