Стойчо Младенов: Прекалено много говорим за трансфер на Антов, а това му влияе


FUTBOL-TV

Стойчо Младенов: Прекалено много говорим за трансфер на Антов, а това му влияе

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред репортерите на летище София при прибирането на отбора от Хърватия. Ето какво заяви той за мача вчера:

"Този успех искаме да го посветим на Димитър Якимов, който имаше рожден ден. Пожелаваме му здраве и щастие. Всички видяха, имахме възможността да отбележим първи гол, което ни даде допълнително самочувствие и увереност. Единственото грешно бе прибирането ни до наказателното поле. Така противника центрираше топки и създаваше суматоха в наказателното поле. Те бяха по-агресивния отбор, но и съдията им даде по-свободна игра. Те преминаваха границата. Важното е крайната цел. Радвам се и поздравявам нашите играчи за тактическата грамотност и дисциплина“, коментира Младенов.

"Отложиха не само нашия мач. Лудогорец също го отложи. Така трябва да бъде. Мачовете в УЕФА са изключително важни за коефициента в българския футбол. Дано това отлагане даде възможност да възстанови играчите и да ги подготвим по-добре физически, защото имаме проблеми в това естество. Тепърва ще разузнаваме Виктория Пилзен. Знаете какво представлява чешкия футбол. Надявам се да получим точна информация и да изберем нужния подход, за да се справим“, каза още Младенов.

"Голът на чужд терен? Това правило е добре за футбола, защото се играе по-открито и отборите се надиграват – по-зрелищен, по-красив за окото на фена. Това е в плюс за футбола. Прекалено много говорим за трансфери на Вальо Антов. Влияем му на психиката. Аз нямам информация и е излишно да коментираме“, завърши специалистът.

  Сподели
142