Левски ще сложи край на негативната си серия


FUTBOL-TV

Левски ще сложи край на негативната си серия

Левски - Царско село
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 14.08.2021 г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Драгомир Драганов


Левски приема Царско село на "Герена" в 4-ия си опит да постигне резултат, различен от загуба през този сезон. До този момент "сините" счупиха антирекорд и стартираха новия сезон с три поредни загуби. Тимът не се намира в най-добрата си форма, а двубоят с "царете" е шанс да донесат малко радост на феновете си. Програмата на Левски след това става доста по-трудна, а евентуален успех срещу Царско село ще намали поне малко напрежението. Все пак, прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Треньорът на Левски Живко Миланов по всяка вероятно няма още дълго време да се задържи на поста. Голяма част от феновете на тима намират Миланов за неподготвен да води любимия им тим. Босът на клуба Наско Сираков обаче изрази пълната си подкрепа към Живко, като това ще е така вероятно, докато преговорите с Станимир Стоилов имат щастлив край. В последните дни се говори, че Мъри е имал важна среща с Лъчезар Петров, който е член на борда на директорите на Palms Bet и ще влезе в новата управа на клуба след Общото събрание на 31 август. На нея Мъри е получил уверение, че клубът ще бъде финансово стабилен, а играчите и спортно техническият щаб ще получават заплатите си навреме. Освен това той ще има възможност да подсили състава и с трима футболисти, одобрени лично от него. Така изглежда само въпрос на време Миланов да бъде заменен.

Докато това стане, той все пак ще води отбора. Срещу Царско село - Живко все още обмисля състава си за предстоящия мач. Младият специалист има колебания за халфовата линия за предстоящото домакинство. При 0:2 от Арда - в полузащитата започнаха Симеон Славчев и последното попълнение Георги Миланов. Първият допусна груба грешка, от която падна откриващият гол в мрежата на Николай Михайлов. Вторият пък бе най-силният играч на Левски в този двубой. Очаква се Миланов отново да стартира, но не е сигурно, че Славчев пак ще бъде титуляр. Вместо него може да започнат Борислав Цонев или Ивайло Найденов.

Със сигурност на пейката ще седне Здравко Димитров. Футболистът се прочу със скандален видео клип и това по всяка вероятно ще го изкара от игра за известен период от време.

Почти сигурно аут за мача е левият бек Христофор Хубчев. Привлеченият като свободен агент футболист започна титуляр срещу Арда, но бе заменен на почивката. Може би причината е била травмата, която го мъчи в момента, но е възможно и да става въпрос за треньорско решение. Христофор Хубчев бе взет след проби по време на лятната подготовка. В някои от контролите бе използван като централен защитник, но по принцип се смята, че ще е резерва на завърналия се в Левски Иван Горанов.

Радослав Цонев продължава да се възстановява от травма и не е сигурно дали ще бъде на линия за мача в събота.

В лагера на Царско село също има известно напрежение. Тимът загуби от Ботев Враца преди седмица и това до някаква степен доведе до слухове за треньорска рокада. Наставникът на "царете" Тони Здравков може да бъде сменен при нов провал. Любимецът на боса на клуба - Стойне Манолов - Любо Пенев отново е без работа и няма да е изненада, ако доскорошният треньор на ЦСКА отново поеме Царско село.

“В никакъв случай не ни предстои лек мач срещу Левски. Не сме Реал Мадрид или Барселона да ги мачкаме и да създаваме по 20 положения на мач. Имаме футболисти със стархотни качества, но трябва да ги показват на терена. Групата е изключително равностойна и първенството ще е оспорвано", прогнозира Тони Здравков.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЦАРСКО СЕЛО 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
365