Локо Пловдив се постара, но приключи с евротурнирите (видео)


FUTBOL-TV

Локо Пловдив се постара, но приключи с евротурнирите (видео)

Локомотив Пловдив загуби с 2:4 при визитата си на Копенхаген в мач реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на Конференциите. Така "смърфовете" отпадат от надпреварата и ще мислят вече само за мачовете от вътрешния шампионат. Преди седмица пловдивчани направиха 1:1 с датския гранд в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа, но загубата днес на “Паркен" ги изхвърли от евротурнирите за този сезон.

Домакините натиснаха още от самото начало, а след 11 минути игра вече водеха в резултата. При центриране от ъглов удар Кевин Дикс се извиси над защитата на българите и с глава реализира.

В 20-ата минута домакините удвоиха резултата. Дарами нахлу отново в наказателното поле, преодоля с лекота бранител на Локо и намери на празна врата Дикс, който реализира втория си гол в мача.

Българите не се предадоха и 10 минути по-късно намалиха. След центриране от фаул Крачун стреля с глава, но стражът Камил Грабара изби, а имаше и греда. Последва обаче добавка на Митко Илиев и след два рикошета топката, макар и трудно, влезе в мрежата - 2:1.

Пет минути преди почивката обаче интригата като че ли приключи. Пеп Биел напредна в полето на Локомотив и с прецизен удар от границата на наказателното поле направи 3:1. В началото на втората част домакините вкараха нов гол. Дарами бе изведен на скорост в наказателното поле и без да се бави направи 4:1, пращайки топката покрай Пиргов.

В самия край Салинас успя да върне още един гол, но в крайна сметка Локо загуби мача.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
288