Пробвайте знак 1 за Осиек - ЦСКА


FUTBOL-TV

Пробвайте знак 1 за Осиек - ЦСКА

Осиек - ЦСКА
Стадион: "Градски врът", Осиек
Дата: 12.08.2021 г.
Час: 22:15 ч.
Съдия: Доналд Робертсън (Шотландия)


ЦСКА гостува на Осиек в Хърватия в среща-реванш от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. ЦСКА спечели първата среща с 4:2. "Армейците" съжаляват малко от тогава, тъй като мачът вървеше към още по-категорична победа - 4:1, но в самия край хората на Стойчо Младенов инкасираха доста "леко" попадение. Все пак българският тим изглежда като фаворит за краен победител от мачовете. Специално за реванша FTV и Futbolbet ви предлагат да пробвате знак - 1.

В ЦСКА не бяха оптимисти преди първия мач, но тимът показа добро лице и категорично бе по-добрият отбор. Това вдъхна доверие на феновете на тима, които бяха разочаровани от неочакваната треньорска смяна. Именно тази тема пък стана повод за скандал през седмицата. Вече бившият треньор на "червените" Любо Пенев свика пресконференция, на която "нападна" настоящия - Стойчо Младенов.

"С колегата от Плоски сме били съотборници в ЦСКА и сме делели една съблекалня. Според мен беше редно, когато и да е, да ми звънне и да ми каже: "Любо, преговарям с ЦСКА". Били сме колеги, съотборници, играли сме рамо до рамо. Не сме приятели, но сме играли заедно. Това го мисля аз. Това не е мъжка постъпка. Проявява страхотно лицемерие. Гадна и долна постъпка от негова страна. Аз съм спокоен, че съм си свършил работата по най-добрия начин", заяви Пенев, като това се случи дни преди реванша с Осиек.

При заминаването на отбора, Младенов отказа да коментира темата пред медиите. "Нямам намерение да коментирам каквото и да било. Всеки може да говори, каквото си поиска. Не съм длъжен да давам обяснения, но ще дам яснота около назначаването ми, за да няма интриги, простотии и глупости, които да се говорят с цел да се внася напрежение", заяви Младенов.

Той излгежда се е съсредоточил върху предстоящия мач. "Запознати сме с противника, няма как да го подценим. Това е един изключително балансиран отбор - знаете кой беше фаворитът преди първия мач, ние знаем техните силни и слаби страни - отново ще ги неутрализираме. От какво да внимаваме? Всички елементи от футболната игра и най-малката грешка може да бъде фатална. Ние трябва да ограничим финимално грешките, които допускаме и да се възползваме от техните. Концентрирани сме максимално да продължим в следващия кръг, това е целта", обяви Младенов, който сподели, че няма да може да разчита на Мено Кох.

Специалистът призна, че сутринта е бил в отлично настроение, но след като е разбрал, че контузията на Кох все още не му позволява да играе - то настроението му коренно се е променило. Мено заформи страхотен тандем в централна защитна двойка със сънародника си Юрген Матей.

Контузия по време на контролата с Адмира (Вакер) го извади от строя, но все пак бе картотекиран за сблъсъците с Осиек и дори бе спряган да започне на реванша утре. Това обаче няма да се случи. Младенов се надяваше да може да играе с трима централни защитници, но сега ще трябва да се задоволи само с двама, в лицето на Антов и Матей. Все пак не е изключено Младенов да заложи на първоначалния план А, ако реши да заложи на титуляр на Пламен Гълъбов, но това е малко вероятно.

Осиек в никакъв случай не се е предал. Хърватите нямаха отговор за мощните “червените" атаки на “Васил Левски", но голът на Мирет Топчагич в добавеното време запази шансовете им за обрат. По трибуните на “Градски врът" ще има около 4000 привърженици, които ще подкрепят всеотдайно любимците си.

Старши треньорът на Осиек Ненад Биелица вярва, че отборът има сили да навакса пасива от първия мач.

"Знаем, че в София се представихме под нивото си, но очакваме утрешния реванш с оптимизъм и сме уверени, че имаме сили да наваксаме пасива от първия мач. Вярвам, че утре ще покажем истинското си лице. В последния мач срещу Драговоляц дадох почивка на някои от титулярите, за да ги съхраня за мача в четвъртък, защото се натрупаха доста мачове напоследък. Искам дисциплина, организация и агресия през всичките 90 минути. За тези мачове не трябва допълнителна мотивация, вярвам, че всички играчи ще дадат своя максимум", каза Биелица на пресконференцията преди мача.

 

ПРОГНОЗА: ОСИЕК - ЦСКА 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
470