Страхотен Лудогорец отстрани Олимпиакос и продължава в ШЛ (видео)


FUTBOL-TV

Страхотен Лудогорец отстрани Олимпиакос и продължава в ШЛ (видео)

Лудогорец и Олимпиакос завършиха 2:2 в редовното време в среща реванш от третия предварителен кръг на ШЛ.

Първото попадение в мача отбелязаха гостите, а именно Ян М'Вила в 30-та минута. Интригата се върна веднага след почивката и в 48-та Семедо си отбеляза автогол и така резултатът стана 1:1.

Лудогорец успя да вземе преднина в 57-та минута, когато Пиерос Сотириу реализира дузпа за нарушение срещу Кирил Десподов. Не по-късно обаче след спорна дузпа Олимпиакос изравни чрез Ел Араби в 68-та минута.

Интересен момент от мача беше грешка на съдията, който първоначално показа жълт картон на Вердон, а след това и червен. Там се намеси Антон Недялков и припомни на съдията, че това е една първи жълт картон за мача за съответния играч. След бърза справка съдиятът видя, че е сбъркал и върна Вердон в игра.

В 86-та минута Олимпиакос останаха с един играч по-малко след като Ба извърши грубо нарушение срещу Десподов и получи втори жълт - респективно червен картон.

Последваха продължения, в които равенството се запази и двата отбора се отправиха към дузпите.

Пиерос Сотириу откри при 11-метровите удари. След това Валбуена стреля над вратата. Алекс Сантана направи 2:0 при дузпите, а Кахлина спаси удар на Хасан. Вердон също не сбърка, но това стори и Лала. Решителната дузпа бе реализирана от Сисиньо – 4:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
426