Босът на Локо Пловдив: Бербатов пасъл ли е 5 криви коча в заградено?


FUTBOL-TV

Босът на Локо Пловдив: Бербатов пасъл ли е 5 криви коча в заградено?

Собственикът на Локомотив Пловдив, който наскоро официално обяви, че иска да се кандидатира за президент на БФС, провокиран от съдийството при загубата от Лудогорец, отново се изказа култово по адрес на Димитър Бербатов.

Както е известно, легендарният нападател поиска свикване на извънреден конгрес на БФС през септември.

"Аз поисках да чуя ясна програма и идеи за подобряване в петте ключови направления за футбола ни. Даже безплатно им лансирах някои идеи. Отговарят обаче само с празни приказки. Няма как за няколко часа на един конгрес да се обсъди всичко и делегатите да вземат убедено решение. Аз мога не 40, а 400 подписа да събера. Специално за Бербатов мнението ми го знаете. Голям играч, но да каже какво е похарчил за футбола. Колко лични средства е инвестирал и в какво? Какво е работил този човек извън терена, за да му се повери важната задача, за качествена промяна в българския футбол и търсене на нови успехи. Да каже той пасъл ли е 5 криви коча в заградено!?“, култов бе бизнесменът, който в сряда ще поведе делегацията на Локо Пловдив за гостуването в Копенхаген.

"Всички сме концентрирани върху този мач. Темата за трансфери и продажби на играчи в момента е забранена в клуба. Всеки трябва да знае, че националният отбор и европейските мачове са най-доброто място, на което може да се покаже. Да привлече интерес към себе си и да получи парите, които иска да изкарва. С голи приказки не става“, отсече Крушарски пред "Мач Телеграф“.

Той не се отмята от вече демонстрирания оптимизъм и е уверен, че "черно-белите“ могат да се поздравят с победа в датската столица.

  Сподели
267