Киров: При Левски имаше много свободни пространства в тяхната половина


FUTBOL-TV

Киров: При Левски имаше много свободни пространства в тяхната половина

Треньорът на Арда Николай Киров говори след победата на неговия Арда с 2:0 като гост на Левски. Ето какво каза Белия пред медиите:

"Всяка една победа е трудна. Доволен съм от отбора през по-голямата част от двубоя. Бяхме концентрирани и дисциплинирани в защита. Пропукахме се в няклко ситуации през второто полувреме, но мисля, че можехме да доразвием още атаки през втората част, защото противникът имаше свободни пространства в неговата половина. Трябва ни повече самочувствие. Играчите трябва да го трупат по време на мачовете като се представят добре и то да им помага, за да можем да вкараме трети гол и да се успокоят нещата“.

"Най-вероятно противникът ни понатисна (през второто полувреме, б.а.). Левски вкара повече офанзивни футболисти през втората част и нормално ни притинсна. Трябваше да използваме свободните пространства в неговата част от терена и да развием още някоя контраатака“.

"В участието ни в Европа беше точно обратното. Противниците ни се възползваха от всяка наша грешка. Трябва да работим в този аспект и да се възползваме от грешките на противиника“, сравни треньорът на Арда мачовете в Европа с тези в българското първенство.

"Нашето желание?. Да се представим добре, както през миналия сезон. Дай Боже да постигнем повече“.

"Не е коректно  да коментирам тази тема, защото поне до другото лято имам договор с Арда и трябва да се концентрирам на работата си в Арда“, коментира той това, че феновете на Левски поискаха именно него за нов треньор на "сините“.

  Сподели
258