Загорчич: Ние бяхме по-добрият отбор! Случват се несправедливи неща във футбола


FUTBOL-TV

Загорчич: Ние бяхме по-добрият отбор! Случват се несправедливи неща във футбола

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели, че неговият тим е бил по-добрият на терена и не е заслужавал да загуби. Той посочи, че причината за загубата от Ботев Пловдив с 0:1 са нереализираните шансове през противниковата врата.

"Не става въпрос само за първата част, а за целия мач. Случват се несправедливи неща във футбола. Ботев имаха два или три точни удара, но успяха да ни вкарат. Ние направихме достатъчно ситуации. Има си такива мачове. Не мога да съм недоволен. Показахме много по-добър футбол от противника. За съжаление, не успяхме да спечелим“.

"Трябва да имаме повече концентрация в атака. По-бързо да си подаваме, нашите удари през първото полувреме бяха блокирани. Направихме достатъчно ситуации, владеехме топката. Бяхме по-добри. За съжаление, пак казвам, загубихме“.

"Ефективност. Не знам каква е статистиката. Доволен съм от това, което момчетата показаха. Просто днеска се получи така да не сме вкарали гол. Противникът го направи от два-три удара и Ботев спечели мача“, заяви Загорчич в ефира на Диема.

  Сподели
405