Пропадна трансфер на роден талант в ЦСКА


FUTBOL-TV

Пропадна трансфер на роден талант в ЦСКА

Футболистът на Септември София - Димитър Костадинов на този етап няма да облече екипа на ЦСКА. Родният талант бе желан от бившия треньор на "армейците" Любослав Пенев. "Червените" работиха по трансфера, като за това призна преди време и босът на Септември - Румен Чандъров. Собственикът на Септември обяви, че оферти към Костадинов не липсват, но желанието на самия играч е да облече екипа на ЦСКА.

Нещата обаче се промениха след уволнението на Любо Пенев, научи FTV. Сега начело на ЦСКА е Стойчо Младенов, който има желание селекцията на тима да продължи, но наставникът не си е набелязал нито един български футболист. В списъка за селекция на "армейците", поне на този етап, влизат само имена на чуждестранни играчи.

Това означава, че към този момент Димитър Костадинов няма да подпише с тима от "Армията". Любопитно е да се отбележи, че интерес към младока има от ЦСКА 1948. Доскорошният новак в елита е на другия полюс, що се касае до селекцията. В тима искат да инвестират само в български футболисти и Костадинов е желан от треньорското ръководство. Последната дума ще е на самия играч, като той ще трябва сам да реши какво ще е бъдещето му. Оставане в Септември и опит за директен трансфер в чужбина - също е сред вариантите за Митко Костадинов.

  Сподели
151