Локо Пловдив извоюва 1:1 от ФК Копенхаген (видео)


FUTBOL-TV

Локо Пловдив извоюва 1:1 от ФК Копенхаген (видео)

Локомотив Пловдив завърши наравно 1:1 с ФК Копенхаген в първа среща от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Димитър Илиев откри от дузпа, но гостите изравниха чрез Бийл.

В 5-та минута Камил Вилзчек бе изведен срещу Илко Пиргов, а полякът от малък ъгъл стреля встрани от целта. В 27-та минута Конар Руан получи на левия фланг и опита остро центриране, уловено от Камил Грабара. В 40-та минута се откри най-доброто положение за Локомотив. Димитър Илиев намери Бирсент Карагарен, който стреля от дистанция, но нацели напречната греда на вратата на Копенхаген.

В началото на втората част Йонас Винд нанесе изстрел покрай вратата на Пиргов. В 60-ата минута Локомотив стигна до дузпа. Бирсент Карагарен напредна и бе съборен в наказателното поле на “датчаните”,а съдията от Шотландия посочи бялата точка. Зад топката застана Димитър Илиев, който не сбърка за 1:0.

В 71-ата минута капитанът на “черно-белите” можеше отново да се разпише с глава, Грабара спаси. В 74-ата минута гостите стигнаха до изравнителен гол. Пеп Бийл се разписа директно от пряк свободен удар за 1:1.

Две минути по-късно Конър Руан спъна играч на Копенхаген и съдията отсъди дузпа. Ударът от бялата точка на Вилзчек срещна страничната греда и резултатът остана 1:1. В заключителните минути Карагарен можеше да донесе победата на Локомотив. Той бе изведен от Илиев, преодоля вратаря, но в последния момент Виктор Нелсен успя да избие в корнер. В добавеното време на срещата Айвън Ангелов бе изгонен с директен червен картон заради нарушение в центъра на терена.

Реваншът е 12 август в Копенхаген на стадион “Паркен”.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
239