Футболистите на Левски обявиха: Не искаме смяна на Живко Миланов


FUTBOL-TV

Футболистите на Левски обявиха: Не искаме смяна на Живко Миланов

Футболистите на Левски излязоха с изявление, в което заявяват пълната си подкрепа към старши треньора Живко Миланов. 

Ето и цялото изявление в официалния сайт на "сините":

"Левскари, днес бе публикувана поредната дезинформация по адрес на "ПФК Левски“ и в частност футболистите и треньорския щаб на първия тим. Бяха приписани реплики на играчите, които никога не са били изричани, и които насаждат впечатление за разрив в отношенията между наставника Живко Миланов и футболистите.

 
С цялата си отговорност, искаме да кажем, че всички в тима подкрепяме и стоим зад своя треньор, изпълняваме своите задължения и сме пределно мобилизирани да прекъснем негативните резултати, които записахме в първите два мача от първенството. За нас тези две загуби са също толкова болезнени, колкото и за всички привърженици, милеещи за "синия“ отбор. И ние не по-малко от всички, обичащи "Левски“, искаме отборът да се върне на победния път. В никакъв случай няма да се оправдаваме с тежкия период, през който клубът преминава, а ще продължим да работим заедно, за да победим.

Вярваме, че като отбор можем да преминем през трудните мигове, ако сме единни и затова няма да позволим зловредни внушения и откровени лъжи да тровят атмосферата в тима.

Пътят пред нас е дълъг и трудните битки тепърва предстоят. Затова подкрепяйте "Левски“ така, както само Вие можете, левскари. Само заедно ще победим!

От футболистите на "ПФК Левски“.

80