Спешна среща в Локо Пловдив - хвърлят обвинения срещу Гонзо


FUTBOL-TV

Спешна среща в Локо Пловдив - хвърлят обвинения срещу Гонзо

Ръководството на Локомотив Пловдив е провело спешна среща вчера на "Лаута“, за да обсъди организационни въпроси преди домакинството на ФК Копенхаген в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, но и да се анализират причините за загубата с 0:1 от Локомотив София в неделя, информират колегите от "Мач Телеграф“. 

Оказва се, че спортният директор Георги Иванов е закъснял да задвижи процедурата по отлагане на мача със "железничарите“. Желанието на треньорския щаб е било отборът да получи повече време за възстановяване и подготовка между победния реванш със Словачко и първата среща с датчаните.

На обвинения, че не поискал отлагането на двубоя с Локо (София), Гонзо е отправил критики към треньорския щаб. Собственикът Христо Крушарски обаче е категоричен в подкрепата си към наставника Александър Тунчев.

Както е известно, вчера СТК към БФС позволи отлагането на мача между Локомотив Пловдив и Пирин, който по програма трябваше да се проведе в понеделник (9 август) от 21:00 часа. Така "черно-белите“ ще могат спокойно да планират своята подготовка за двете срещи с ФК Копенхаген.

  Сподели
243