Левски ще си тръгне с трите точки от Враца


FUTBOL-TV

Левски ще си тръгне с трите точки от Враца

Ботев Враца - Левски
Стадион: "Христо Ботев", Враца
Дата: 31.07.2021 г.
Час: 18:45 ч.
Съдия: Станимир Тренчев


Левски гостува на Ботев във Враца в среща от 2-ия кръг на родния шампионат. "Сините" и този сезон ще мислят повече за оцеляването си и финансовата криза, отколкото за футбол. Въпреки това, феновете на тима очакват любимците им да спечелят повече мачове от предишния сезон. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Преди броени дни Иван Горанов се завърна в тима. Той бе привлечен под наем от белгийския Шарлероа. Горанов премина именно от Левски в този тим, но там явно не може да се наложи като титуляр. Така Горанов се завръща на "Герена", където вероятно още срещу Ботев Враца ще е сред стартовите 11.

Очаква се в следващите часове с тима да подпише и Георги Миланов. Ако това се случи - от "сините" ще бързат да картотекират бившия играч на ЦСКА Москва, за да може и той да е на разположение за мача с врачани. С Левски подписа и Николай Михайлов. Капитанът на "сините" пропусна първия кръг, когато на вратата застана юношата Пламен Андреев. Тогава Славия успя да се възползва от слабостите в защита и на вратарския пост и постигна победа в най-старото столично дерби. Сега обаче със сигурност Левски ще е с нов вратар и нов защитник.

Проблем пред Живко Миланов ще е контузията на Ради Цонев. Той има проблем с прасеца, който се е получил по време на мача със Славия. Така Цонев е аут за поне един месец.

Наставникът на Ботев Враца - Даниел Моралес е останал доста доволен от играчите си след нулевото равенство с Арда. Не е изключено бившият наставник на ЦСКА да не направи нито една промяна в състава си. В тима няма нито наказани, нито контузени футболисти и по този начин Моралес ще разчита на най-доброто за двубоя срещу "сините".

 

ПРОГНОЗА: БОТЕВ ВРАЦА - ЛЕВСКИ 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
397