Арда ще инкасира още една загуба срещу Апоел


FUTBOL-TV

Арда ще инкасира още една загуба срещу Апоел

Апоел Беер-Шева - Арда
Стадион: "Тото Тернер", Беер-Шева
Дата: 29.07.2021г.
Час: 20:00ч.
Съдия: Даниеле Довери (Италия)


Арда Кърджали гостува на Апоел Беер-Шева в Израел в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Повелителите на камилите" играха по-добре в първия на българска земя и взеха комфортен аванс преди реванша. От Арда вероятно ще играят повече за честта си, но въпреки това разликата в класите е доста сериозна. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Арда изигра един доста слаб мач и след загубата от Апоел. Тимът от Кърджали стигна само до 0:0 срещу Ботев Враца, като след мача наставникът на Арда Николай Киров бе доста критичен към изявите на своите футболисти.

"Изключително много брак в действията ни, за който нямам обяснение. Ще гледаме, ще анализираме. Когато има мач от европейските турнири, ние в България много трудно се съсредоточаваме за вътрешните мачове. Тези мачове обаче ще свършат, и не ни чака нищо добро.

Трябва и съм сигурен, че в Израел нагласата ще бъде коренно различна. Трябва да трупаме точки в първенството, а днес не показахме, че сме готови за това. Самият мач в Европа ще покаже докъде са ни силите. Важно е да изиграем един темпови мач, за да влизаме в ритъм", каза още Николай Киров.

Все пак пред треньора няма много проблеми с наказани или контузени футболисти и той ще може да разчита на най-доброто, с което разполага. Аут за двубоя е само Алекс Петков, който е с травма от доста време. Добрата новина е, че трима от основните футболисти на тима - вратарят Иван Караджов, както и полевите играчи Милен Желев и Лъчезар Котев получиха почивка за мача с Ботев Враца. Така се получи, тъй като тогава те бяха наказани да не играят. Добрата новина е, че тримата ще са свежи за реванша срещу Апоел.

 

ПРОГНОЗА: АПОЕЛ - АРДА 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
467