Стойчо Младенов ще стартира в ЦСКА с победа в евротурнирите


FUTBOL-TV

Стойчо Младенов ще стартира в ЦСКА с победа в евротурнирите

Лиепая - ЦСКА
Стадион: "Даугава", Лиепая
Дата: 29.07.2021г.
Час: 17:00ч.
Съдия: Марсел Бирсан (Румъния)


ЦСКА гостува на Лиепая в Латвия в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двата тима завършиха наравно - 0:0, което вероятно доведе до треньорската рокада при "армейците". Прогнозата на FTV и на Futbolbet за предстоящия двубой е за знак - 2.

След ремито в първия мач между двата тима - наставникът на ЦСКА Любослав Пенев запази поста си само до следващия шампионатен мач. След последния съдийски сигнал - пред стадиона на ЦСКА стана горещо, а феновете на "червените" нападнаха един от шефовете на тима - Стойчо Стоилов. Последва шампионатния двубой срещу ЦСКА 1948, спечелен трудно с 4:2. Вечерта след мача Любо Пенев бе уволнен, а на сутринта от клуба обявиха, че Стойчо Младенов ще поеме отбора.

Младенов ще дебютира именно в мача срещу Лиепая. Треньорът е един от най-успешните треньори на клуба през този век. Във вътрешния шампионат той може да се похвали с две шампионски титли, включително последната спечелена от ЦСКА. Стойчо Младенов е и абсолютна "черна котка" за вечния съперник - Левски. Що се касае до европейската сцена, обаче треньорът не може да се похвали с някакви сериозни успехи, дори напротив - Младенов инкасира някои от най-срамните отпадания на тима - срещу Зимбру и Мура.

Все пак очакванията са, че след треньорската рокада в играта на тима ще има импулс. В състава на ЦСКА обаче продължава да има доста контузени. Извън строя за срещата с Лиепая са Мено Кох, Тибо Вион и Бисмарк Чарлс. До последно ще се решава за Федерико Варела и Валентин Антов. Последният се очертава да е нещо като любимец на треньорския щаб, не само заради качествата си, но и поради фактът, че е племенник на помощник-треньора - Анатоли Нанков.

Лиепая ще посрещне ЦСКА отпочинал след като този уикенд отборът нямаше мач. Латвийците бяха поискали отлагане за двубоя си от шампионата и получилиха позволение от местата федерация. Така в тима ще разчитат на най-доброто за двубоя с "армейците".

 

ПРОГНОЗА: ЛИЕПАЯ - ЦСКА 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
366