Лудогорец се справи с Локо в Пловдив и даде заявка за шампионски сезон (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец се справи с Локо в Пловдив и даде заявка за шампионски сезон (видео)

Лудогорец записа впечатляваща победа с 3:1 като гости на Локомотив Пловдив в първи мач и за двата тима от новия шампионат. Двубоят на "Лаута" бе от програмата на първия кръг на родното първенство, като разградчани дадоха заявка, че и този сезон ще бъде шампионски за тях, след като разбиха един от основните си конкуренти за 1-то място.

Първото полувреме бе по-равностойни, като положения имаше и пред двете врати, но нападателите и на двата тима направиха не малко пропуски. Все пак в 44-ата минута Лудогорец откри резултата. Гостите организираха добра атака на скорост. Сисиньо изведе Текпетей отдясно. Крилото напредна и пусна отличен успореден пас за връхлитащия Ману, който не сбърка и засече във вратата. Попадението бе прегледано за засада на Текпетей, но такава нямаше - 0:1.

В 67-ата минута обаче "смърфовете" изравниха. Димитър Илиев получи топката в половината на съперника и след като напредна с мощен шут направи 1:1. В последните 10 минути Лудогорец успя да стигне до два гола. 

В 76-ата  Вандерсон проби на скорост през центъра и пусна извеждащ пас към Десподов отляво. Крилото с техничен удар вкара за 1:2. В 82-ата минута Салинас центрира от пряк свободен удар отдясно. Крачун се извиси над всички и прати топката в гредата.

В добавеното време  Сотириу се пребори във въздуха с Крачун и напредна с топката и навлезе в наказателното поле и пусна към Текпетей, който мушна топката между краката на Пиргов за 1:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
169