Майкъла: Това със Стоилов беше безумие


FUTBOL-TV

Майкъла: Това със Стоилов беше безумие

Бившият ръководител на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира победата на "армейците" над ЦСКА 1948, както и ситуацията в клуба от "Армията".

"Отборът, който е на "Армията" е ЦСКА. Все още с играта сме назад, но се надявам, че все по-добре ще играе отборът. Има някакво напрежение в клуба, това е основното. Не мога да го обясня, винаги последните пет-шест години по някое време става така. Точно сме направили добър отбор за Лудогорец и сме колебливи. Сега сме в такова положение. Разликата между ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА е много голяма, но на организация, посрещане на гости, настаняване и всички екстри във футбола. Лошото е, че феновете на ЦСКА ги няма. Те не са доволни от играта, не са доволни от организацията в клуба и има нещо, което не е както трябва. Има играчи, които не знаят какво значи ЦСКА, трябва да си плащат, че играят. Не може да се примиряваш с ниско ниво на работа, игра и отношение".

"Това със Стоилов е безумие, няма го никъде. В клуб като ЦСКА не може да има такива неща. Няма как феновете да са ментор. Собственикът го е назначил, а Стойчо е довел много играчи, с които ЦСКА спечели милиони евро. Да, не е правилно, но това е бизнес. ЦСКА се издържа с минимум 17-18 милиона. При тази разлика на парите и девет чужденци, които играят би трябвало без проблем да спечелим".

  Сподели
110