Живко Миланов: Доволен съм от момчетата! Нормално е да има спадове


FUTBOL-TV

Живко Миланов: Доволен съм от момчетата! Нормално е да има спадове

Треньорът на Левски Живко Миланов коментира поражението на тима с 1:2 от Славия в стартовия мач за двата тима от новото първенство наefbet Лига. Специалистът говори и по темата с евентуални нови трансфери, като коментира, че се очаква голямо развитие около Иван Горанов и евентуалното му пристигане на "Герена".

"Не ни достигна да вкараме втори гол, знаехме как ще играе Славия, плътно затворени в своята половина и играят на контраатака. Доволен съм от момчетата, сигурен съм, че те ще изглеждат по-различен начин в следващите мачове", започна Миланов в ефира на Диема.

"Това са млади момчета, нормално е да има и спадове, владеехме мача, инициативата, трябва ни още малко повече опит, искаше ми се да тръгме с победа, гледаме напред, играха по добър начин като изключим резултата", добави той.

"Надявам се, че в следващите мачове ще играем по-добре. С излизането на Ради се наруши баланса, той е нашият капитан, има проблем с прасеца, утре ще премине преглед и ще се види какво е състоянието му. Надявам се в следващите седмици да има развитие и с нови играчи, търсим футболисти на две-тре позиции, следващата седмица ще има голямо развитие с Иван Горанов".

"Доста хора имаше за първи мач, хората оцениха и тази саможертва, която правят играчите в последните седмици, мога да им обещая, че момчетата ще дават максимума от себе си и ще ги зарадват с победи".

  Сподели
183