ЦСКА няма да спечели и следващия си мач


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да спечели и следващия си мач

ЦСКА 1948 - ЦСКА
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 25.07.2021 г.
Час: 18:45 ч.
Съдия: Валентин Железов


ЦСКА гостува на ЦСКА 1948 на националния в любопитен мач от програмата на 1-ия кръг от родния шампионат. За ЦСКА 1948 това ще е първи официален мач от доста време насам, докато хората на Любо Пенев вече изиграха два мача, но определено разочароваха феновете си. Освен това Ел Голеадор има доста проблеми в състава си. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Един куп проблеми има пред наставника на ЦСКА Любослав Пенев преди двубоя с ЦСКА 1948. Първият шампионатен мач за "армейците" още не е игран, а въпреки това Пенев не може да разчита на половин отбор.

Отборът от "Армията" ще е без куп основни футболисти за предстоящия мач от първенството в неделя. Извън строя за срещата с ЦСКА 1948 са Мено Кох, Тибо Вион, Бисмарк Чарлс, Федерико Варела и Валентин Антов, които са контузени, а Георги Йомов е наказан. Под въпрос е участието на Греъм Кери.

Както вече стана ясно ЦСКА играха два официални мача, а част контузиите са от контролите. Още по-стара е травмата на Бисмарк Чарлс. Любо Пенев обяви, че неговата контузия е от преди две години и сега се чака той да се възстанови напълно.

Напрежението между носителя на Купата на България и миналогодишния дебютант в елита продължава да е факт. Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 – Цветомир Найденов направи кратък коментар за разпространената информация, че ЦСКА дължи над 2,2 милиона лева на държавата за наем на стадион "Българска армия“. "А в същото време ЦСКА 1948 си плаща всичко като поп на държавата за наем …. Двоен аршин ли чух? Нелоялна конкуренция ли?“, написа Найденов във Фейсбук. Освен това от ЦСКА 1948 решиха да пуснат доста скъпи билети, като целта е феновете на ЦСКА на стадиона да бъдат доста малко.

Иначе треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков няма проблеми с наказани футболисти, а аут за двубоя е единствено Ангел Лясков, който има травма. В тима бяха привлечени доста нови футболисти, като част от тях бяха пратени в дублиращия състав. Все пак не е изключено Киселичков да опита да изненада своя колега - Любослав Пенев.

"Гледах мача им срещу Лиепая. За мен ЦСКА са добър отбор с добри играчи. Това, че за момента не успяват да постигнат резултатите, които желаят, не значи, че не са добри. За нас е по-важно как ще играят нашите футболисти. Донякъде те имат предимство, защото вече имат два официални мача. Ние изиграхме доста контролни срещи, но официалният двубой е доста различно събитие, което е в главите и краката на футболистите. Не вярвам, че нашите съперници ще се пазят за реванша с Лиепая“, коментира старши треньорът на ЦСКА 1948.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА 1948 - ЦСКА 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
430