Камбуров: Рекордът ми ще дойде, ако отборът играе добре


FUTBOL-TV

Камбуров: Рекордът ми ще дойде, ако отборът играе добре

Мартин Камбуров говори пред медиите след победата над Локомотив София. Ето какво каза нападателят:

"Да, от доста време не бях получавал червен картон, но радостното е, че преди това вкарахме гол и водехме. Радостно е, че е на старта на шампионата. Бяхме фаворити, а и мачът беше пред нашата публика. Искахме да ги зарадваме. Да тръгнем положително. Много се радвам, че победихме. Ще имаме добро настроение през седмицата за следващия ни мач", започна той.

"2-ри или 3-ти ми е този червен картон (в кариерата, б.а.). Нямам много червени картони. И двата фаула бяха такива, че можеше да не се дава картон. Но да не коментирам съдията. Има си кой да го коментира. Преди гола имах още положения за гол. През първата част нямахме, защото Локо София добре се бяха групирали. След гола имах още едно положение. Пролича си, че сме по-добрият отбор. Рано е да говорим как ще се развие отбора.Треньорът да коментира", каза Камбуров.

"Не обичам да говоря вече за рекорда. Така излиза все едно, че Камбуров е играл срещу Локо София, а не Берое. Рекордът ще дойде, само с добри игри на целия отбор. Все едно играем само за това. И какво? Като вкарам головете ще свърши света? Берое има мачове. Имам договор до декември. От 32 години - винаги подписвам за 1 година. Не искам да съм в тежест за никого. След това тегля чертата и виждам статистиката. Ако съм 2-3 гола - щях да се откажа отдавна. Но всяка година обаче имам по 15 минимум гола. Нося си отговорността. Докато съм на терена се старая. Ясно, че всеки мач няма да ми се получава. Нямам намерение да завърша кариерата си по пейките. Искам да се боря за мястото си на терена. Берое трябва да е в топ 6. Но няма да е лесно. Имаме много футболисти, които си тръгнаха. 2-ма нови дойдоха вчера. Ще им трябва време. Трябва да си взимаме точките срещу по-слабите отбори", каза Камбуров.

  Сподели
163