Берое стартира сезона с трудна победа над Локо София


FUTBOL-TV

Берое стартира сезона с трудна победа над Локо София

Берое победи Локомотив София с 1:0 в първия си двубой от новия шампионат. През първата част не паднаха попадения, но в 56. минута Камбуров откри резултата след асистенция на Лебон и реализира своя гол номер 252 в елита на България. Нападателят получи спорен втори жълт и съответно червен картон в 80. минута и "зелено-белите“ доиграха срещата с човек по-малко.

През първата част бе скучно. След половин час игра Мартин Камбуров изпълни пряк свободен удар от около 30 м, но топката мина на сантиметри от горната греда. Две минути преди почивката Фал овладя и намери Мечев, който стреля от границата, но неточно.

Берое излезе напред в резултата в 56-ата минута. Кийлън Лебон проби отлично между бранителите на гостите и предостави чудесен пас за Камбуров, който не сбърка от близка дистанция – 1:0.

В 62-ата минута Даскалов центрира в наказателното поле, където Камбуров стреля с глава, но топката излезе в корнер след рикошет.

В 74-ата минута Лебон отново проби отлично между двама бранители на съперника и стреля в близкия ъгъл, но Любенов изби в корнер. Четири минути след това Кацаров намери Лолала, който се опита технично да прати топката под гредата, но Бакер изби в корнер. След изпълнението Кацаров стреля с глава, но над вратата.

В 80. минута Мартин Камбуров получи втори жълт и съответно червен картон за нарушение в центъра на терена и Берое остана с човек по-малко на терена.

Гостите се опитаха да изравнят до края на срещата, но не застрашиха сериозно вратата на Бакер.

Така Берое стартира сезона с победа над Локомотив София с 1:0.

  Сподели
173