Живко Миланов: Трябват ни още трима нови (видео)


FUTBOL-TV

Живко Миланов: Трябват ни още трима нови (видео)

Наставникът на Левски - Живко Миланов говори преди първия мач на "сините“ през сезон 2021/22. Тимът се изправя срещу Славия в събота от 21:00 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов“.

"За мен отборът е готов, момчетата са готови, Свършихме доста работа през подготовката, въпреки че беше доста трудна за нас. Все още не сме комплектовани. Липсват футболисти на някои позиции, но мисля, че в течение на следващите седмици ще попълним липсващите постове. Трима футболисти ни липсват“, започна Миланов.

"Ние имаме добри условия на "Герена“. Беше хубаво да направим един лагер и да се отделим от тази обстановка, за да се фокусираме, но мисля, че свършихме доста работа и това няма да е от голямо значение. Имаме интерес към Иван Горанов. Предстои да подпише и Николай Михайлов договор. Той започна късно подготовката и не е изиграл нито една контрола. Взел е доста насериозно уговорката между нас и смятам, че следващата седмица ще подпише. Имам оптимизъм. Аз съм сигурен, че момчетата ще се представят по-добре. Максималист съм. Не са поставени конкретни цели от ръководството, но при един добър начален старт, момчетата ще дадат максимума. Ако вземем  и няколко футболисти, Левски ще изглежда по различен начин, в сравнение от миналия сезон", допълни треньорът.

"Надявам се годината да е по-добра от миналата и Левски да е на по-горно класиране. Да бъда честен, между първите шест отбора може да се справи. Няма какво да се залъгваме, 15-годишен вратар, къса скамейка, трудно можем да мислим за нещо повече. По-важното е тези млади момчета да добия самочувствие и съм сигурен, че ще покажат максимума от своите възможности. Усетихме подкрепата от феновете на контролните срещи. Усетих ентусиазъм у тях. Има ентусиазъм и в съблекалнята. Тези момчета знаят за кой отбор играят. Има предстартова трескка. И те се опитват да подканват феновете. Не искам да правят повече от това, което направиха миналата година. Само мога да им благодаря".

"Имам моята преценка как ще изглежда "Славия“. Златомир Загорчич е доказан специалист. Видяхте миналата година в какъв етап хвана отбора и накрая се представиха добре. За мен е важно как ще изглежда отборът и Левски ще излиза за победа във всеки един мач от тук нататък", каза още Живко Миланов.

  Сподели
352