Кирил Динчев доброволно напуснал щаба на Любо Пенев


FUTBOL-TV

Кирил Динчев доброволно напуснал щаба на Любо Пенев

Вече бившият кондиционен треньор Кирил Динчев сам е пожелал да напусне щаба на Любо Пенев. Новината съобщи днес самият треньор на ЦСКА.

"Искам ясно и точно да кажа, че Кирил Динчев, един от помощник треньорите, ми се обади преди 10 дена и каза, че иска да напусне. Няма проблем, казах му да дойде и да си вземе довиждане с футболистите. Ние продължаваме да работим. Аз съм треньор и се занимавам с това да тренирам футболистите. Нямам правомощията да уволнявам който и да е в клуба. Това е истината. Пожелахме си успех. Не мога да накарам абсолютно никой да работи с мен на сила. Ето тук и Влади (б.а. Владислав Василев - пресаташе на ЦСКА), ако не иска да работи с мен - ОК! Да сме живи и здрави, продължаваме напред“, обяви днес Пенев на своята пресконференция.

Иначе до вчера в медиите излезе информация, че Любо Пенев поискал от ръководството на ЦСКА да махне кондиционния треньор Кирил Динчев, защото е ухо на шефа на "червените" Стойчо Стоилов. Въпреки нежеланието си, Гриша Ганчев и синът му Даниел Ганчев склонили да угодят на Любо, за да свалят напрежението в отбора.

  Сподели
235