ЦСКА пусна билетите за първия мач от евротурнирите


FUTBOL-TV

ЦСКА пусна билетите за първия мач от евротурнирите

Билетите за първия двубой от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между ЦСКА и Лиепая вече са в продажба онлайн. Срещата ще се играе на 22 юли (четвъртък) от 20:00 часа на стадион "Българска армия". Ето какво обявиха от организаторите на мача:

Феновете ще бъдат позиционирани в секторите "А" и "В" (в зависимост от разрешените от УЕФА свободни позиции на стадиона), а сектор"Г" ще бъде затворен за мачовете от евротурнирите.

Припомняме Ви, че билетите са поименни и съгласно българското законодателство се позволява на трибуните да присъстват само 50 % от седящите места, така че в продажба ще бъдат пуснати 4000 пропуска за съответната фуболна среща. Билети за правостоящи няма да се продават.

Цените на билетите са:

- Сектор А - 15 лева

- Сектор В - 15 лева

- ВИП ложа - 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

От днес билети ще се продават и на касата до фен магазина на "Армията", която ще бъде с работно време от 16:00 до 18:00 часа. Местата на картодържателите ще се пазят до 16:00 часа на 20 юли (вторник).

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.

Моля всички привърженици, които ще са на стадиона да спазват задължителните противоепидемични мерки:

- Носене на предпазна маска

- Заемане на съответното място на стадиона минимум през 2 седалки един от друг

- Използване на дезинфектант

- Умоляваме феновете, които са имали симптоми на COVID-19 в последните две седмици да не посещават двубоя, за да бъде сведено до минимум разпространението на коронавируса.

В деня на мача администрацията ще работи от 10:30 часа.

Mузеят на спортната слава на ЦСКА няма да работи от 19 юли (понеделник) до 2 август (понеделник) включително.

На 22 юли (четвъртък), когато армейците стартират тазгодишното си участие в европейските клубни турнири с двубой срещу латвийския Лиепая, уредникът Христо Христов - Чичо Граф ще отвори врати специално за всички фенове, които имат желание да посетят съоръжението непосредствено преди първия двубой от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

80