Гонзо: Голът ми беше редовен


А. Франгов

Гонзо: Голът ми беше редовен

Легендарният нападател на Левски и голмайстор в дербито от 13-я кръг на А ПФГ срещу Славия Георги Иванов - Гонзо бе доволен от скъсената разлика с ЦСКА на върха на класирането.

"Постигнахме трудна победа защото не успяхме да реализираме положенията, които имахме. Поради тази причина треперихме до края на срещата. През второто полувреме противникът ни игра на контраатака, след като останаха с десет души преди почивката и се бранеше добре. Но радващо е, че спечелихме трите точки и скъсихме разликата на ЦСКА. до една точка. Сигурен съм, че на полусезона ще бъдем първи в класирането. Нямаше никакъв фаул при гола. Няма какво да коментирам изисканията на Славия", каза още Гонзо. Както е известно той бе набеден от „белият" щаб, че е извършил нарушение срещу Борислав Павлов при победното попадение в мача.

"Левски винаги е имал самочувствие, но то се по загуби след отпадането от Шампионската лига и УЕФА. Вече играем все по-добре. Беше сформиран нов отбор това лято, като младите момчета нямат много самочувствие. Казах още преди време, че тези играчи в Левски имат потенциал и когато започнат да играят спокойно ще мачкат всички противници от ранга на Черноморец и Славия и други такива", допълни Иванов.

АСПАРУХ ФРАНГОВ

 

  Сподели
197