Дамбраускас: Няма време за празненства, предстои ни мач от Шампионска лига


FUTBOL-TV

Дамбраускас: Няма време за празненства, предстои ни мач от Шампионска лига

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас прие спокойно гръмката победа над ЦСКА с 4:0 в спора за Суперкупата на България. Според него няма време за празненства, тъй като следващият мач на отбора му е след броени дни.

"Понякога имаш много положения, но не влизат. Друг път, както днес, вкарваш всичко. Искам да поздравя всички, които ни подкрепиха днес. Ясно е, че този трофей няма стойността на шампионската титла и Купата на България, защото все пак е само един мач. Но съм доволен, че се справихме с един много добър отбор, който има супер треньор и страхотни фенове. 
 
Ключовия момент беше подготовката за мача -  тренирахме конкретни неща, бяхме силни физически, надделяхме в пресата и компактността. Вкарахме страхотни голове след отлични комбинации.
 
Предимство бяха и двата официални мача зад гърба ни. Много съм доволен от победата, изиграхме силни мачове от началото на сезона, но искам да видя как моят тим израства и прави 10-15 мача силни срещи.
 
В ЦСКА ще забравят това поражение, а и ние след няколко часа. Трябва да останем концентрирани и няма място за празненства, защото ни предстои мач от Шампионската лига. Ще бъде трудно, ще играем срещу един много добре организиран отбор, който знае как да се защитава, да изчаква и да се възползва от шансовете си", коментира Дамбраускас в ефира на Диема.

  Сподели
317